Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری قید «در حد اعتبارات تخصیصی» را در بحث تحصیل رایگان مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) باطل کرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، ماده 3 آئین نامه اجرائی بند (الف) تبصره 15 قانون بودجه سال 1394 کل کشور هیأت وزیران مبنی بر اینکه تحصیل مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی رایگان است و قید «در حد اعتبارات تخصیصی» مخالف اطلاق ماده قانونی یاد شده است، در جلسه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار گرفت و ابطال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاکی در دادخواست خود مدعی شده است که قید «در حد اعتبارات تخصیص یافته» موجود در ماده 3 آئین نامه اجرایی بند ( الف) تبصره 15 قانون بودجه سال 1394 کل کشور مخالف بند (ک) ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه بوده، چون مطابق مفاد ماده قانونی مرقوم، تحصیل مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی رایگان بوده و نیز قید مزبور با تبصره 15 قانون بودجه سال 1394 مغایرت دارد و در واقع قید «در حد اعتبارات تخصیص یافته» از این حیث که اطلاق مواد قانونی فوق الاشعار را مقید نموده ،خلاف قانون و قابل ابطال است.

از سوی دیگر علیرغم اینکه نسخه دوم دادخواست به طرف شکایت ابلاغ گردیده است، لایحه دفاعیه‌ای در خصوص مورد واصل نشده است.

این موضوع در دستور کار هیأت عمومی دیوان عدالت اداری قرار گرفت و با تأیید نظر هیأت تخصصی پژوهشی و فرهنگی و با این استدلال که صرف نظر از اینکه ماده 3 آئین نامه اجرائی بند الف تبصره 15 قانون بودجه سال 94 ناظر بر قانون بودجه سال 94 بوده و از طرفی شاکی درخواست اعمال مقررات ماده 13 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری را نکرده است، با توجه به اطلاق بند (ک) ماده 20 قانون پنجم توسعه مبنی بر اینکه تحصیل مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی رایگان است، مقید کردن اطلاق مذکور در ماده 3 آئین نامه اجرایی درخواستی شاکی به قید :در حد اعتبارات تخصیصی» مخالف اطلاق ماده قانونی یاد شده بوده و قابل ابطال است.

منبع: دیوان عدالت اداری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌اله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: سال گذشته مراکز نیکوکاری ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کمک مردمی جذب و به خانواده‌های نیازمند ارائه کردند.

وی افزود: مراکز نیکوکاری سراسر کشور در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۳۱ میلیارد تومان صدقه را جمع‌آوری و در اختیار مددجویان قرار دادند.

آسوده ادامه داد: همچنین در طرح اکرام ایتام و محسنین نیز مراکز نیکوکاری ۶۱۹ میلیارد تومان به ایتام و محسنین تحت حمایت کمک کردند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۱,۱۲۷ میلیارد تومان زکات نیز توسط مراکز نیکوکاری جمع‌آوری به نیازمندان پرداخت شد.

آسوده اظهار کرد: در سال گذشته مراکز نیکوکاری ۹,۷۷۰ میلیارد تومان نیز کمک‌های مبتنی بر نیاز را جذب و به محرومان ارائه کردند.

وی اضافه کرد: در مجموع عملکرد مراکز نیکوکاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن ۲۸ درصد رشد در جذب کمک‌های مردمی را نشان می‌دهد.

کد خبر 6098365

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده