Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر این‌که این کمیته تحت نظارت سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، شرکت مفیدراهبر و دفتر رهبری است، بر لزوم تهیه قانون جامع برای فعالیت‌های سمن‌ها و خیریه‌های غیرحکومتی تاکید کرد.سید پرویز فتاح با اشاره به روش‌های شناسایی محرومان اجتماعی به‌منظور قرار گرفتن زیر چتر کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد: اساساً کمیته امداد امام خمینی برای شناسایی محرومان اجتماعی از چند طریق کلی عمل می‌کند تا بتواند با پوشش آن‌ها نسبت به انجام وظایف خود در راستای حمایت از قشر محروم و مستضعف جامعه اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش‌ شناسایی محرومان جامعه توسط کمیته امداد

او در تشریح روش‌های شناسایی محرومان توسط این کمیته یادآور شد: طبیعتاً یکی از راه‌های شناسایی افراد و اقشار محروم و مستضعف جامعه، خوداظهاری است که پس از آن‌که محرومان با معرفی خود و خانواده تحت پوشش‌شان به کمیته امداد خمینی (ره) خواستار قرار گرفتن زیر چتر حمایتی کمیته شدند، بررسی لازم صورت گرفته و اقدامات کمیته آغاز می‌شود.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) همچنین یادآور شد: روش دوم معرفی افراد و اقشار محروم توسط گروه‌های واسط اعم از مسئولان، ائمه جمعه، نمایندگان مجلس، خیرین، نخبگان، مساجد و مدارس است. روش دیگر شناسایی این افراد از طریق فرم‌هایی است که در جریان هدفمند‌سازی یارانه‌ها توسط تمامی افراد جامعه پر شده است. در این فرم‌ها طبیعتاً همه مردم اعم از ثروتمند و محروم اطلاعات خود را اعلام کرده‌اند و کمیته امداد با شناسایی افراد و اقشار محروم نسبت به ارائه خدمات خود به این گروه‌ از جامعه اقدام می‌کند.

فتاح همچنین خاطرنشان کرد: روش دیگر نیز احصای اطلاعات محرومان از دیگر آمار جمعیتی همچون آمار سرشماری سراسری کشور است. همچنین کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز راساً نسبت به شناسایی محرومان جامعه اقداماتی انجام می‌دهد و بر این اساس هنگامی که برای سرکشی به مناطق مختلف سفر می‌کنیم، محرومان جامعه را شناسایی می‌کنیم.

او با اشاره به تهیه ضریب محرومیت برای محرومان جامعه از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد: وقتی برای سرکی بشه روستاها و شهرهای مختلف سفر می‌کنیم، وضعیت محرومیت را بررسی می‌کنیم و مشخص می‌شود که به‌عنوان مثال در فلان روستا، ضریب محرومیت چه عددی است و پس از آن‌که این شناسایی صورت گرفت، نسبت به اعطای خدمات حمایتی کمیته امداد بنابر این ضریب محرومیت اقدام می‌کنیم.

عدم نظارت بر موسسات خیریه غیرحکومتی

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) در پاسخ به سوالی درباره نحوه همکاری این کمیته با سمن‌ها، خیریه‌ها و نهادهای خدماتی و خیریه‌ای غیرحکومتی گفت: کمیته امداد امام خمینی با این سمن‌ها و خیریه‌ها ارتباط دارد اما متاسفانه یک اشکال قانونی در مسیر ساماندهی این موسسات وجود دارد.

فتاح تصریح کرد: متاسفانه سمن‌ها و خیریه‌های غیردولتی و غیرحکومتی رها بوده و بعضاً مشخص نیست صاحب، ناظر یا حساب‌رس آن‌ها چه کسانی هستند. به هر حال این موسسات از مردم کمک‌های مالی و نقدی جمع‌آوری می‌کنند و مردم نیز به‌خاطر خصائل اخلاقی و دینی و روحیه مهربانانه کمک می‌کنند اما بعضاً مشخص نمی‌شود این مبالغ مادی کجا و چگونه هزینه می‌شود.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان این‌که شک عمده‌ای به موسسات و سمن‌های خیریه ندارد و از فعالیت اکثر این نهادهای غیرحکومتی استقبال می‌کند، گفت: با این حال باید مراقبت دقیق‌تری صورت گیرد تا احیاناً شاهد تخلفات اقتصادی در این حوزه‌ها نباشیم و این درحالی است که مواردی از این تخلفات را در سال‌های گذشته شاهد بودیم.

کمیته امداد تحت نظارت سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، شرکت مفیدراهبر و دفتر رهبری است

فتاح تاکید کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) با وجود این‌که یک نهاد حکومتی است، از طریق سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، شرکت مفید راهبر، دفتر مقام معظم رهبری و هم ازطریق حراست مورد نظارت قرار می‌گیرد اما بسیاری از این سمن‌ها و خیریه‌های غیرحکومتی تحت هیچ نظارتی نیستند.

او یادآور شد: هم‌اکنون پرونده‌های تخلف فراوانی در دادگاه‌ها داریم که بر اساس آن، این خیریه‌های غیرحکومتی پول مردم را جمع کرده و اکنون مشخص نیست که چگونه هزینه شده است.

لزوم تهیه قانون جامع برای فعالیت‌های سمن‌ها و خیریه‌های غیرحکومتی

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر لزوم قانون‌مند کردن فعالیت‌های خیریه‌ها گفت: در مجلس نیز هشدار دادیم که فعالیت خیریه‌ها نیازمند یک قانون جامع است تا مشخص باشد متولی نظارت و کنترل هرکدام از این خیریه‌ها کجاست و کمک‌های مردمی چگونه هزینه می‌شوند.

فتاح در پایان تصریح کرد: قطعاً کمیته امداد خمینی (ره) با تمامی خیریه‌ها و سمن‌هایی که از آن‌ها شناخت دقیق دارد، تعامل و هم‌افزایی داشته و بعضاً به آن‌ها کمک نیز می‌کنیم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) و دیدار با مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان سلامت کوثر و کارکنان این بیمارستان گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان البرز و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان در مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را از سر گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری آن بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود و پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکان اصلی مسترد شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه همه مطالبات تعیین و اقدامات برای آغاز مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: با برطرف شدن موانع در مسیر آغاز مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان البرز در مرداد ماه ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی با یادآوری اینکه البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد، گفت: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان دارد. این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به حدود ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف خدمات درمانی ارائه کرده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان همه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است و با بیان اینکه دادگستری البرز آمادگی دارد از ظرفیت‌های قانونی خود برای توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند، از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در البرز و تلاش‌های مسؤولان و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی البرز برای احیای این بیمارستان قدردانی کرد.

کد خبر 6099695

دیگر خبرها

  • وزیر کشور در سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(س): وعده صادق حضرت امام در حال تحقق است و ما داریم با چشم خودمان فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی را می‌بینیم
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • انتشار موجودی «حساب سایر منابع رسوب شده» دستگاه‌ها
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی